Våren er rett rundt hjørnet, gjøk og sisik, trost og stær synger snart for oss og vi kan glede oss til både høytider, konfirmasjoner og bryllup i tiden framover.

I dette innlegget skal vi fokusere på konfirmantene. De som ikke lenger er barn, men skal tre inn i de voksne rekker, i startgropa, kan vi vel si. Flotte er de i alle fall, denne ungdommen i dag.

Hos Høyer har vi satt sammen to dresspakker til guttekonfirmantene. Du kan velge mellom blå eller sort dress. Blå pakke med valgfri hvit eller blå skjorte koster 3499 kr. Sort dresspakke fra Sand er 1000 kr dyrere, men du får fremdeles utrolig mye dress for pengene. Slips, hanky, mansjettknapper og sko er tilbehør som setter den perfekte spissen på antrekket. Her har vi mye lekkert å vise fram.

Selv er jeg fra Vinje, og der var det, og er fremdeles, tradisjon at gutta konfirmerer seg i sort bukse og setedalskofte. Nydelig heimestrikka setesdalskofte. Uansett hva din konfirmant skal stå i så vil vi veldig gjerne få hjelpe til med årets antrekk. Hos oss får du kjøpt enkle sorte dressbukser uten blazer. Vi hjelper selvfølgelig til med opplegg og tilpasninger og har mulighet til å bestille opp størrelser om vi ikke har riktig i butikken. Dette tar noen dager, så kom tidlig så vi er helt sikre på at vi kan hjelpe dere på best mulig måte.

Mange jenter konfirmerer seg i bunad, og få plagg slår vår vakre nasjonaldrakt. Men for de som ikke har bunad, kan vi tilby et bredt utvalg av vakre kjoler og tilbehør til konfirmasjonen. Både til konfirmanten selv, og selvfølgelig også gjestene.

Bla gjennom bildene og ikke nøl med å ta kontakt dersom det dukker opp spørsmål.

Møt de flotte konfirmantene våre: (fra venstre) Jan Sander, Ingrid, Jacob og Adele Merethe
Ingrid har på seg kjole fra Samsøe (1499,-) sjal fra By Malina (1499,-) og lekre armbånd fra Tory Burch (fra 1499,-)
Jan Sander viser fram den sorte dresspakken til 4499 kr. Her får du inkludert valgfri blå eller hvit skjorte. På beina har Jan Sander sko fra Loake som koster 2999,-
Adele Merethe har en drøm av en kjole fra Maud på seg (2799,-) pumps fra By Malene Birger (2999,-) og en vårlig veske fra Farrow (999,-)
Jacob viser fram vår blå dresspakke til 3499,- Dette er en dress fra Luca Moretti med klassisk snitt og god metervare. En flott dress som passer til de fleste anledninger. Brune sko og brunt belte passer ypperlig til blå dress.
Lekker ring fra Lily and Rose (799,-)
Øredobber fra Lily and Rose (799,-)
Sort slips fra Profuomo (699,-) og hanky fra Stensrøms (399,-) En liten fargeklatt er alt som skal til.
Mansjettknapper er utrolig flott. Disse er fra Skultuna og koster 799,- Skjorten fra Stenstrøms til 1199,- er inkludert i dresspakkeprisen. Man kan også velge skjorte uten mansjettknapper.
Det er så tøft med bukseseler. Det burde alle gutter ha i skapet sitt. Disse fra Profuomo koster 599,- Slipset fra Sand ligger til 749,- og brune sko fra Loake til 2899,-
Smykker pynter opp og setter en prikk over i’n. Perlearmbånd fra italienske Gerba koster 799,- skinnarmbånd fra Skultuna 1499,- og ringen fra Tom Wood ligger på 2999,-
Veske fra Marc Jacobs (4399,-) og sko fra Tory Burch (3799,-)
Tory Burch Armbånd i to forskjellige størrelser. Det smale koster 1499,- og det bredeste koster 1699,-

Er det noe som har falt i smak? Kom innom oss i butikken på Arkaden eller ring oss gjerne på telefon 910 00 848 om du har spørsmål.

Til sist vil jeg få takke de flotte modellene:

Adele Merethe, Jacob, Ingrid og Jan Sander. Tusen takk for at dere stilte opp.

Foto: Thor Helge Thorsen