En usedvanlig lang sommer er i ferd med å slippe taket og det er på høy tid å planlegge høstgarderoben. Denne høsten ser motebildet ut til å være som skapt for norske forhold. Tenk deg det skotske høylandet, Harris Tweed fra Hebridene, cordfløyel og ull. I høst får du tradisjonelle britiske plagg med en rebelsk tvist. Dette er høsten hvor praktisk møter sexy. Du tenker kanskje at britisk nedarvet mote fra høylandet er gammeldags og kjedelig, men her tar du feil. Designere over hele verden skaper lekende og innovativ mote som skaper rom for klassisk mote i det 21. århundret.

Frakk Oscar Jacobsen 3999,- Skjerf Stenstrøms 1049,- Turtleneck Sand 1199,-
Blazer Oscar Jacobsen 3999,-
Weekendbag FRAM 4999,-

Like fult som du kan kle deg som en fornem, adelig revejeger, finner vi selvfølgelig også det stikk motsatte i motebildet. Det er det som er så fint med å leve i 2018 – det finnes nesten ingen begrensinger lenger. Generelt ser vi mer fokus på farger denne sesongen. Det er mye jordfarger, burgunder, brente oransjetoner, grønt og gult. Teksturene har også utviklet seg. Flanell, cordfløyel og ovennevnt tweed har blitt supertrendy denne høsten og vinteren.

Men glem Hebridene og engelsk tweed om dette ikke er noe for deg. Trender kommer og går i sykluser og i år er det åpenbart at flere designere også har latt seg inspirere av nittitallet. Treningsdresser med store logoer, bøttehatter, sterke farger og ruter. Allværsjakken er populær som aldri før. Skinnjakken er selvfølgelig udødelig. Sportsinspirerte klær går sin seiersgang og ikke minst ser vi også at fjellsko har blitt trendy. Nå er det ikke bare på toppturer fjellskoene skal på, i høst er dette nemlig noe av det kuleste du kan sko deg med. Dette blir bekreftet av selveste Vouge. De skriver at det er den skandinaviske gatemoten som har satt de sporty og praktiske skoene på kartet.

 

Skinnjakke Samsøe 3599,- Skjorte NN07 999,- Jeans Tom Wood 1599,-

Sko Diemme 3799,-

Belte Tommy Hilfiger 399,-

 

Ringer Tom Wood 1999,- og 2999,-

Med andre ord. Høstsesongen 2018 blir spennende. Lek deg med teksturene. Det er lov å kombinere forskjellige type stoff og materiale. Kjør din egen stil. Det er det som er kult!

God høst!

-Tone-

Fotocred: Fjuz Kommunikasjon

 

SER DU NOE DU LIKER?


Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge.

Ring oss på 910 00 848 for å bestille. Fullprisvarer sender vi fraktfritt.