Det skåles i champagne og kjolene glitrer. Julebordsesongen er i gang! Mange er ute etter det perfekte festantrekket og butikken er nå full av leke alternativer. Det må slett ikke være en kjole. Vi har flotte buksedresser, pene bukser, topper og tilbehør som gjør at du blir festfin uansett hva du er mest komfortabel i. Håndballjentene fra Gjerpen var med oss på en fotoshoot og her viser fram noen av godbitene du finner hos oss denne sesongen.

Full on!

Kaja har på seg blå glitrekjole fra Samsøe Samsøe. Dette er en skikkelig partykjole og passer perfekt for den festglade jenta som liker å skinne litt ekstra. Dette er en kjole som gjør så mye ut av seg alene så her er det helt greit å tone ned tilbehør og sminke.

Kjole Samsøe 1899,- Veske Tory Burch 4699,- Øredobber Lily & Rose 449,-

Et annet alternativ til festløven er årets gullkjole fra FWSS. Wrapmodellen gjør at den passer på mange kropper. La tilbehøret være forholdsvis enkelt. Det er alltid lekkert å kombinere med sort clutch og sorte pumps.

     Kjole FWSS 2399,- Veske Tory Burch 2999,-

 

Julelunsj

Nathalie har funnet et skikkelig kult antrekk som er pyntet, men avslappet. En strikkegenser over et ullskjørt og Nathalie er klar for hva som helst. Skulle hun for eksempel være finere utover kvelden, kunne hun hatt en penere topp under og tatt av strikkegenseren. Voila!

Genser Creative Collective 999,- Skjørt By Malene Birger 1799,- Halskjede Pernille Corydon 649,-

Har du bein å vise fram, hvorfor ikke gjør det i et volanger fra Designers Remix. Her kan du enkelt style antrekket opp eller ned. Sorte strømper og boots er også kult om du ønsker et mer casual uttrykk.Designers Remix 1599,- Topp Samsøe 799,- Veske Tory Burch 4699,-

  Blazer By Malina 2399,- Bukse By Malina 1699,- Øredobber Lily & Rose (utsolgt)

Er du mer komfortabel i bukse og topp så er dette fløyelsettet fra By Malina et smukt alternativ. Komfortabelt og delikat. Pynt det opp med pumps og fine smykker, men settet kan også brukes sammen med sneakers for en mer urban look. 

Smaragdgrønn er en vinner denne julen og By Malina har videreført sitt populære kjolestoff til en kortermet topp. Denne er perfekt sammen med sorte bukser og pumps.

Topp By Malina 1599,-

Det mer elegante uttrykket får du med denne vakre kimonoen fra Maud. Her har vi stylet Melanie med en blå fløyelbuksedress som også kommer fra Maud, men kimonoen er nydelig også til sort. Med oppsatt hår og flott ørepynt så er du klar til aller meste.

Buksedress Maud 2999,- Kimono Maud 2999,- Veske Tory Burch 4399,- (vegansk)
Kjole Anine Bing 3999,- Øredobber Lily & Rose 799,-

 

Takk til @gjerpenhandball som stilte opp for oss og til fotografene @mindofbenni og @titus_burgerhoudt fra medialinjen på Hjalmar Johansen.

 

SER DU NOE DU LIKER?


Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge.

Ring oss på 910 00 848 for å bestille. Fullprisvarer sender vi fraktfritt.